logo

V sobotu zasahovali liberečtí záchranáři u desítky dopravních nehod

Liberecký kraj - 18.8.2014

Celkem tři dospělé a jedno dítě ošetřili záchranáři při dopravní nehodě, která se stala v Oldřichově na Hranicích u Hrádku nad Nisou v sobotu 16.8. v 8.30. Zranění utrpěli převážně lehčí zranění a byli přepraveni sanitkami na traumatologickou ambulanci do liberecké nemocnice k dalšímu vyšetření.

Celkem tři zraněné si vyžádala dopravní nehoda, která se stala u kruhového objezdu v Mníšku u Liberce v sobotu 17.8. krátce po 9.00 hodině. U nehody zasahoval také vrtulník, který na traumatologii do liberecké nemocnice s poraněním hlavy mladého muže. Další dva zranění,muž a žena, utrpěli lehčí zranění a byli posádkami RZP převezeni také na traumatologickou ambulanci do Liberce.

S lehkým zraněním vyvázla z dopravní nehody v Dětřichově spolujezdkyně v osobním autě. Záchranáři ji ošetřili a ponechali na místě. K nehodě došlo v sobotu 16.8. v 9.45.
Lehké zranění hlavy dítěte si vyžádala dopravní nehoda, která se stala v sobotu 16.8. v 10.15 v Jablonci nad Nisou. Záchranáři dítě ošetřili a převezli na chirurgii do nemocnice v Jablonci nad Nisou.

Záchranáři zasahovali během soboty 16.8. ještě u dalších šesti dopravních nehod, při kterých došlo převážně k lehčím zraněním.