logo

Na Sokolovsku zemřel po nárazu do stromu řidič osobáku, resuscitace byla neúspěšná

Karlovarský kraj - 15.11.2014

Přivolaní hasiči museli hydraulickými nástroji odstřihnout střechu zdemolovaného auta. Řidiče v bezvědomí se poté neúspěšně pokoušela oživit posádka záchranné služby.
Nehoda se stala dne 14. 11. 2014 před osmou hodinou ráno na silnici z Horního Slavkova na Sokolov u bývalé porcelánky. Osobní auto se zde převrátilo na střechu a narazilo do stromu vedle silnice.

V autě jel pouze řidič, který po nehodě zůstal ve vozidle zaklíněný. V době příjezdu hasičů na místo události již bylo auto opět převrácené na kola, to provedli svědci nehody, hasiči pak s použitím hydraulických nástrojů odstřihli střechu a dveře, muže po vyproštění předali do péče záchranné služby. Po marných oživovacích pokusech lékařka záchranné služby konstatovala smrt.

Po vyšetření příčiny nehody ze strany policie uklidili hasiči povrch silnice. Přímo na místě události zasahoval také psycholog hasičů, který poskytl první psychologickou službu příbuzným oběti nehody. Silnice byla kvůli odstraňování následků nehody více než tři hodiny zcela uzavřena.

Foto a info: Martin Kasal, tiskový mluvčí HZS KVK