logo

Tragická dopravní nehoda, čelní střet dvou osobních vozidel nepřežili u obce Borek tři lidé

Jihočeský kraj - 28.11.2014

Dnes krátce po šesté hodině ranní přijali operátoři tísňové linky oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo na silnici I. třídy č. 3 za obcí Borek ve směru z Českých Budějovic na Tábor.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že se nedaleko obce Chotýčany čelně střetly dva osobní automobily. Vozidlo značky Škoda Felicia jelo ve směru od Tábora na České Budějovice, v protisměru jelo vozidlo značky Citroen Saxo, které řídila žena (52 let). Ve vozidle značky Škoda Felicia seděly dvě osoby – muž (56 let)a žena (32 let).

Z dosavadního šetření policie vyplývá, že řidička vozidla značky Citroen z dosud nezjištěných příčin vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím vozidlem. Silný náraz nikdo nepřežil, na místě nehody tak zůstaly tři mrtvé osoby. Policisté nadále zjišťují přesné okolnosti této tragické dopravní nehody.

V letošním roce se jedná o jednu z nejtragičtějších dopravních nehod. Od začátku roku tak na jihočeských silnicích zemřelo již 62 lidí. Řidiči, jezděte opatrně a neustále sledujte dění v provozu.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, PČR

foto HZS JČK a PČR