logo

Policie má podezřelého ze smrtelné nehody v Chebu, je umístěn v policejní cele

Karlovarský kraj - 26.2.2015

V neděli dne 22. 2. 2015 došlo ve večerních hodinách v Chebu na křižovatce ulic Evropská a 26. Dubna k tragické dopravní nehodě vozidla ZZS a osobního BMW.

Kriminalisté po několika denním vyšetřování, během kterého vyslýchali svědky a prověřovali celou událost, ustanovili podezřelého muže. Tím je 46 letý muž z Františkových Lázní. Bylo proti němu již zahájeno trestní stíhání a kriminalisté ho podezírají ze spáchání zločinu Usmrcení z nedbalosti, Neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku a navíc také z přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť měl řídit vozidlo i přesto, že má platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Obviněný byl po převzetí usnesení zadržen a umístěn do policejní cely. Během dnešního dne s ním budou probíhat další výslechy. Státnímu zástupci bude podán podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Pokud se prokáže jeho vina, může jít až na šest let do vězení.


Článek o nehodě vozidla BMW a sanitky ZZS KVK je ZDE.


Kriminalisté i nadále žádají o pomoc:

V uvedenou dobu po ulici Evropská projíždělo osobní vozidlo značky Audi typu A, nebo A4 tmavé barvy, a následně odbočovalo směrem do ulice 26. Dubna k obchodnímu domu Obi. Řidič uvedeného vozidla může být svědkem výše uvedené dopravní nehody. Na vozidle značky Audi jsou originální alu kola Audi, stříbrné hagusy a stříbrná je i základna antény vzadu na střeše. Na vozidle svítilo pouze jedno brzdové světlo ze tří, a to pouze pravé. Levé ani středové nad oknem nesvítilo.

foto-Audifoto-Audifoto-Audi

Žádáme osádku vozidla Audi, aby kontaktovala Policii na kterékoliv služebně nebo na tísňové lince 158.

nprap. Zuzana Týřová