logo

Záchranář roku 2014 v Karlovarském kraji – CENA VEŘEJNOSTI

Karlovarský kraj - 9.3.2015

Představujeme Vám tři nominace do kategorie „Cena veřejnosti“. Ve všech třech případech byl život pacientů zachráněn i přes jejich závažnost.

Hlasovat pro jednotlivé nominace můžete do 29. března 2015 včetně. Stačí jen kliknout na „líbí se mi“ označené palcem nahoru pod textem každé nominace.Výsledky „Ceny veřejnosti“ budou zveřejněny až na slavnostním večeru Záchranář roku 2014, kde zároveň oceníme záchranáře vítězné nominace.

Cenu předá zástupce Deníků Karlovarského kraje. Deník je mediálním partnerem této vyhlašované kategorie, kdy na webových stránkách Karlovarského, Sokolovského a Chebského deníku budou, stejně jako na stránkách www.zzskvk.cz a na facebooku Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje, probíhat hlasování veřejnosti mezi třemi nominovanými případy záchrany života.

Záchranář roku je již tradiční akcí Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje, kde oceňuje významné výjezdy předešlého roku.

Děkujeme za Váš hlas.

Nominace RESUSCITACE NA AUTOBUSOVÉ ZASTÁVCE
„Záchranná služba Karlovarského kraje, dobrý den“ přijímá operátorka Miroslava 91. tísňovou výzvu na lince 155, je 18:28 hodin. Tady je nějaká paní, nemůže pořádně dýchat, stojíme na zastávce u křižovatky, ozve se na druhém konci.

Nominace ZÁCHRANA HOLČIČKY V BEZVĚDOMÍ
Záchranná služba, jak Vám mohu pomoct? Zjišťuje operátorka Monika. Na druhém konci je učitelka mateřské školy, která vysvětluje operátorce, že má problém s jedním dítětem a má podezření na epileptický záchvat.

Nominace ZÁCHRANA CHLAPCE ZASAŽENÉHO ELEKTRICKÝM PROUDEM
„Záchranná služba, dobrý den, copak se děje“ přijímá výzvu v 19:33 operátorka Eva. Telefonuje muž, který z okna viděl záblesk u vlaku a padající hořící dítě, které dostalo zásah elektrickým proudem.

ZZS KVK