logo

Při čelním střetu dvou vozidel poblíž Chropyně zraněno pět žen

Zlínský kraj - 8.4.2015

V prostoru táhlé zatáčky mezi Skaštice a Chropyní na Kroměřížsku došlo dne 7. 4. 2015 před půl třetí odpoledne k dopravní nehodě dvou osobních vozidel.

I když se řidička vozidla Škoda snažila podle svého následného vyjádření strhnout vozidlo ke své krajnici, čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem zn. Opel už zabránit nedokázala. Spolu s ní cestovaly ve vozidle další čtyři ženy. Ty stejně jako řidička utrpěly lehčí a středně těžká zranění. Ve vozidle zn.Opel cestovaly dvě dospělé osoby a dvě děti. Všichni vyvázli ze střetu bez zranění.

Jako první dorazila v 14:40 hodin na místo hlášené události posádka zdravotnické záchranné služby těsně následovaná jednotkou profesionálních hasičů ze stanice Kroměříž. V dalších minutách přijela na místo nehody další posádka zdravotníků. Současně s asistencí zdravotníkům zajistili hasiči místo nehody a havarovaná vozidla. Po odvozu zraněných žen, zadokumentování nehody policisty a odstranění vraků vozidel z komunikace, dokončili hasiči nutné likvidační a úklidové práce.

por.Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje