logo

Ocenění Lektor roku 2014 pro pracovníky jihomoravské záchranky

Jihomoravský kraj - 26.4.2015

Dva zaměstnanci ZZS JMK slavnostně převzali ocenění „Lektor roku“. Cenu udělovala Městská Policie Brno při slavnostním ceremoniálu u příležitosti předání Osvědčení o absolvování akademie frekventantům v rámci programu Senior akademie.

Cena je pro naše záchranáře o to významnější, protože v anketě hlasovali samotní posluchači. Jan Ševela a Jiří Mazálek, DiS. obhájili tento titul opakovaně. Oceněným gratulujeme.


Senior akademie je speciální studijní program ve formátu celoživotního vzdělávání (obdoba Univerzit třetího věku – U3V) určený seniorům. Předměty studia jsou orientovány na témata kriminálních, pořádkových, dopravních nebo požárních rizik, která seniory v současné společnosti ohrožují. V průběhu uplynulých osmi let se vzdělávací témata rozšířila o řadu předmětů, které zvyšují informovanost seniorské veřejnosti v problematice spotřebitelské, zdravotní, sociální, či finanční. Odborní lektoři pomáhají posluchačům orientovat se ve složitých životních situacích, a současně je vedou k efektivní, účinné a srozumitelné komunikaci se státní správou, samosprávou a složkami IZS tak, aby pomoc a služby, které jim nabízí, byly pro ně dostupné a využitelné. Více info ZDE.


Foto: MP Brno

Tiskové oddělení ZZS JMK