logo

Dvě nehody vozidel a motorek ve Zlínském kraji, dva zranění

Zlínský kraj - 7.8.2015

Profesionální hasiči a záchranáři ve čtvrtek odpoledne zasahovali na místech dopravních nehod v Kunovicích a na Velehradské třídě v Uherském Hradišti.

První z dopravních nehod byla na tísňovou linku hasičů oznámena v 12:45 hodin. Na hlavním silničním tahu v Kunovicích došlo ke střetu osobního vozidla s motocyklem. Na místo události byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště. Ti zabezpečili místo nehody i havarovaný motocykl. Zraněný motorkář skončil v péči posádky zdravotnické záchranné služby.

K druhé dopravní nehodě, ke které byli opět vysláni profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště, došlo po čtrnácté hodině poblíž mostu přes řeku Moravu na Velehradské třídě. Při kolizi nákladního vozidla, osobního vozidla a motocyklu byl zraněn další motorkář. Tomu hasiči poskytli první pomoc. Po příjezdu záchranářů zajistili hasiči havarovaná vozidla proti vzniku požáru a likvidovali menší únik provozních kapalin. Po zadokumentování události policisty dokončili hasiči úklidové práce.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje