logo

Po nehodě u Troubek skončil jeden z vozů v potoce, zraněna byla jedna osoba

Zlínský kraj - 17.12.2015

Informaci o dopravní nehodě mezi obcemi Zdislavice a Troubky přijalo operační středisko hasičů 16. 12. 2015 ve 14:57 hodin. Podle prvotního oznámení skončil jeden vůz v potoce a bylo nutné vyproštění osob.

Na místo ihned vyrazily dvě jednotky profesionálů ze stanice Morkovice-Slížany a Kroměříž. Jako první dorazili hasiči z Morkovic. Po provedení průzkumu bylo velitelem upřesněno, že všechny osoby jsou mimo vozidla a není nutné jejich vyproštění. Nedošlo zde ani k úniku provozních kapalin, proto byla jednotka ze stanice Kroměříž odeslána zpět na základnu.

Hasiči provedli zajištění místa nehody a protipožární zabezpečení obou automobilů. Ve vozidle Alfa Romeo cestovali dva muži, z nichž jednoho odvezla posádka zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Ve voze Renault cestovala pouze jedna žena, která zraněna nebyla.

Po zadokumentování nehody policií pomohli hasiči s naložením havarovaných vozů na odtahovou službu, a po provedení úklidu komunikace od úlomků a střepů se jednotka vrátila zpět na svou základnu.

kpt. Ing. Pavel Řezníček
HZS Zlínského kraje