logo

Bývalá stanice Horské služby ve Stříbrné je na prodej

ČRKarlovarský kraj - 24.2.2016

Horská služba nabízí k prodeji formou dražby bývalou stanici HS v obci Stříbrná na Sokolovsku.

Předmětem dražby je bývalá stanice Horské služby, která je umístěna přímo u vleku Skiareálu Lišák a zároveň v blízkosti Skiareálu Bublava v obci Stříbrná. Objekt z r. 1983 je postaven na vlastním neoploceném pozemku o výměře 51 m2. Stavba má dvě podlaží a podkroví. V prvním podlaží, které je částečně zapuštěno do terénu, se nachází prostory lyžárny, šatny a dílny.
26_20160210
Ve druhém podlaží je předsíň, společenská místnost, kuchyňka, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V podkroví jsou vybudovány dvě ložnice. Celková užitná plocha dle znaleckého posudku je 105,55 m2. Konstrukce chaty je lignátová do trámové konstrukce, suterén betonový. Střecha asymetrická s plechovou krytinou. Vytápění lokální krbem a pomocí akumulačních kamen. Ohřev vody elektrickým boilerem.
38_20160210
Stavba je napojena na elektrický proud (220/400V), obecní vodovod a kanalizaci, plyn na hranici pozemku. Příjezd k objektu je přes obecní pozemek. K pozemku bylo zřízeno věcné břemeno práva vstupu a vjezdu oprávněného Horská služba ČR, o.p.s. Parkování u objektu není zajištěno. PENB – třída G (štítek nedoložen).

Další informace naleznete zde: http://www.rak.cz/drazby-aukce-vyberova-rizeni/drazby/aktualni-drazby/