logo

Hejtman Plzeňského kraje ocenil lékaře krajské záchranné služby

Plzeňský kraj - 6.4.2017

Za vynikající práci poděkoval ve středu 5. dubna 2017 na krajském úřadě hejtman Plzeňského kraje Josef Bernard vybraným lékařům nemocnic a Zdravotnické záchranné služby PK zřizovaných Plzeňským krajem. Ocenění v podobě pamětní medaile, děkovného listu a drobný dar si převzalo celkem 13 pracovníků. Za Zdravotnickou záchrannou službu se jedná o MUDr. Milana Procházku a MUDr. Lenku Kašovou.

„Jsem přesvědčen, že je potřeba připomínat, jak důležitou úlohu mají lékaři, zdravotní sestry, záchranáři i ostatní zdravotnický personál v péči, kterou poskytují pacientům i jejich rodinám při záchraně života člověka. Proto jsem zmíněné lékaře pozval a předal jim ocenění. Jejich práce si velmi vážím,“ říká Josef Bernard.
ocenenilekaru170504-spolecna
MUDr. Milan Procházka, výjezdová oblast Plzeň – venkov, výjezdová základna Kralovice
Dlouhodobý kvalitní výkon práce lékaře výjezdové skupiny a významný přínos pro rozvoj systému vnitřního vzdělávání a výcviku výjezdových skupin. V letošním roce se lékař dožívá životního jubilea 60 let.

MUDr. Lenka Kašová, výjezdová oblast Západ, výjezdová základna Domažlice
Dlouhodobý kvalitní výkon práce lékařky výjezdové skupiny. Lékařka je velice oblíbená v pracovním kolektivu a v letošním roce se dožívá jubilea 50 let.