logo

Veletrh RETTMobil 2017 již příští týden

Svět - 5.5.2017

Již po sedmnácté se v německém městě Fulda koná současný největší evropský veletrh záchranářské techniky s názvem RETTMobil.

V termínu 10. – 12. května 2017 se ve veletržním areálu představí návštěvníkům zejména z řad odborné veřejnosti rekordních 525 vystavovatelů z devatenácti zemí. Očekává se rovněž překonání rekordu v samotné návštěvnosti.
rettmobil_2014
Ve dvaceti výstavních halách a také na venkovním prostranství bude k vidění veškerá technika a prostředky pro záchranné služby, ale i hasiče a ostatní. Návštěvníkům bude k dispozici rovněž terénní polygon pro automobily.

Na veletrhu nebudou chybět ani výrobci zdravotnického vybavení a ostatních pomůcek z České republiky. Uvidíte tak moderní transportní techniku značky MEDIROL, která má svůj stánek s číslem 1808 hned v první hale u hlavního vchodu na výstaviště, tedy hale A. Z dalších českých firem bude ve Fuldě německé zastoupení výrobce rukavic Holík Int., své produkty představí prostřednictvím německých prodejců ještě několik dalších společností z ČR.

baner

Vstupné zůstalo na ceně 10 Eur a parkovné je stále zdarma. A jak je na veletrzích obvyklé, tak je na nich také možnost pořízení představovaných produktů za mnohem lepší cenu, než je tomu běžné.

Ať se můžete po výstavišti lépe orientovat, stáhněte si podrobný plánek, kde který vystavovatel je.

Uvidíme se ve Fuldě 😉 Redakce vyráží ve čtvrtek, 11. 5. 2017.

Pro připomenutí se podívejte na reporty z posledních dvou ročníků.