logo

Perný víkend záchranářů v Plzeňském kraji, zasahovali u tragických nehod a opilec jim ničil sanitku

Plzeňský kraj - 19.6.2017

Jedna výjezdová skupina ZZSPk ošetřovala agresivního cizince, který demoloval mezinárodní vlak jedoucí do Prahy. Chuligán byl ošetřen na chir. ambulanci a pak byl předán na PAZS k vystřízlivění. Vzhledem ke své agresivitě skončil již na nádraží s pouty na rukou. Za výbornou spolupráci záchranáři děkují PČR.

V té samé době další opilec demoloval jiný sanitní vůz. Jelikož i on byl spoután ničil zařízení kopy. Oba muži ponesou za své chování následky.

7

V sobotu večer došlo v centru Plzně k vážné dopravní nehodě. Dva chlapci při ní utrpěli velice vážná zranění. Záchranáři je po ošetření transportovali v kritickém stavu do zdravotnického zařízení. Na místě mimo výjezdových skupin RV a RZP zasahoval i intervent ZZSPk. Z nemocnice pak přišla smutná informace, že ani jeden z chlapců střet s osobním automobilem nepřežil.

V neděli ráno došlo k tragické nehodě nedaleko obce Jarov. Na místě zemřel muž, který utrpěl zranění neslučitelná se životem. Další dva muži byli po nezbytném ošetření převezeni na urgentní příjem FN v Plzni. Na místě DN zasahovala LZS, RV a 2 RZP.

3 4 5 6

Při této nedělní nehodě v Plzni na Karlovarské třídě se těžce zranila řidička narozená v roce 1992, jenž narazila se svým vozem do sloupu trakčního vedení tramvají. Na místě byla napojena na umělou plicní ventilaci a ve vážném stavu předána na Emergency FN v Plzni. Možnou příčinou nehody je alkohol.

8 9 10

ZZS Plzeňského kraje