logo

Originální design nových lyží horských záchranářů, vyrábí je česká firma

ČR - 2.8.2017

Pro lyžaře zřejmě nebude česká firma GALUS Industries s.r.o., prodávající svoje produkty pod obchodní značkou LUSTi, ničím novým. Má ve svém portfoliu výrobu lyží, snowboardů a dalších sportovních potřeb. Od roku 2000 začala tato firma v malém množství vyrábět pro český trh vysoce výkonné závodní lyže právě pod značkou LUSTi. Záměrem vždy bylo nabídnout nejvyšší kvalitu za co nejvýhodnější cenu.

Lyže značky LUSTi budou od nadcházející zimní sezóny na základě vyhraného výběrového řízení také novou pracovní pomůckou záchranářů Horské služby ČR. Jedná se konkrétně o modelovou řadu SCT WIDE – SKI CROSS WIDE. Pro horské záchranáře mají tyto běžné prodávané lyže však originální designové provedení, symbolizující tuto speciální záchrannou složku, působící na našich horách. Že je to design velmi zdařilý, se můžete přesvědčit na přiložených snímcích, jejich autorem je výrobce lyží.

Takže až tuto sezónu potkáte na některé z našich sjezdovek horské záchranáře, jistě je i díky novému designovému provedení těchto lyží nepřehlédnete.