logo

Plzeň hostí hokejové mistrovství policistů, jejich zdraví hlídají krajští zdravotničtí záchranáři

Plzeňský kraj - 3.11.2017

Ve dnech 2. a 3. listopadu 2016 hostí Home Monitoring Aréna v Plzni se svými dvěma ledovými plochami policejní hokejové týmy z celé České republiky.

Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji 2017 pořádá pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje a primátora města Plzně Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s. ve spolupráci s Krajským ředitelstvím policie Plzeňského kraje a Sportovním klubem policie Tachov, z.s.

Mistrovství se mohou zúčastnit pouze policisté a občanští zaměstnanci Policie ČR a MV. Hraje se podle platných pravidel ČSLH. Hráči musí hrát v kompletní hokejové výstroji a každý tým musí mít dvojí barevné provedení dresů.

Nedávno jsme psali, jak policisté pomohli krajským zdravotnickým záchranářům při transportu kriticky nemocného miminka do pražské Nemocnice Motol. Nyní jim záchranáři jejich pomoc mají příležitost oplatit. Během celého klání bude hokejistům z řad policistů k dispozici posílená výjezdová skupina RZP ZZSPk, jejíž čtyři členové budou připraveni zasáhnout v případě jakýchkoli úrazů či zdravotních obtíží přímo na zimním stadionu. Další příklad, že spolupráce mezi jednotlivými složkami IZS opravdu funguje!

ZZS Plzeňského kraje