logo

BANDI odměňuje záchranné složky vánočním dárekem v podobě slevy 50 % na značkovou pánskou módu

ČR - 9.11.2017

Děkujeme všem policistům, hasičům i dalším záchranným složkám, že za nás a pro nás denně nasazujete své životy. Přijměte jako poděkování vánoční dárek v podobě slevy 50 % na značkovou pánskou módu BANDI.

Mimořádné předvánoční poděkování pro policisty, strážníky, hasiče, záchranáře a také příslušníky vězeňské služby a justiční stráže bylo letos pro obrovský zájem významně prodlouženo. Začne již 16. listopadu a potrvá 32 dnů.

Od 16. listopadu až do 17. prosince 2017 mohou všichni výše uvedení nakupovat pro sebe i své blízké společenskou i volnočasovou módu za poloviční ceny, a to ve všech značkových prodejnách Pánské obleky BANDI.

Patříte mezi tyto nenápadné hrdiny? Přijďte se nechat odměnit. Připravte se na Vánoce nebo na blížící se plesovou sezónu. Ušetřete až několik tisíc korun na jednom nákupu.
23316675_1686544644723482_2362717281387778840_n
Proč BANDI odměňuje záchranné složky

„Policisté, hasiči, strážníci, záchranáři, příslušníci vězeňské služby a justiční stráže při výkonu své profese za nás za všechny nasazují své zdraví i životy. Oproti jiným profesím jsou však často nedocenění. V BANDI si vážíme jejich práce, při které chrání a zachraňují zdraví a životy nás i našich blízkých,“ vysvětluje majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš. „Je naprosto v pořádku, že si sportovec na olympiádě vyběhá medaili a k tomu odměnu v řádu statisíců korun. Není ovšem v pořádku, že si policista odběhá 10 let ve službě, takové peníze neuvidí a mnohdy nedostane ani tu medaili. I když by se mohlo jevit, že práce policisty je stejná, jako jakákoli jiná práce, není tomu tak. Většina z nás neodchází z domu od rodiny do práce s předpokladem, že se může zranit, nebo že se domů vůbec nevrátí. Paradoxně jsou to právě policisté, hasiči a záchranáři, které nedoceňujeme.“

Proto v BANDI chceme poděkovat a darovat slevu 50 % všem, kteří si to vzhledem k jejich rizikovému zaměstnání zaslouží.Majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš dále dodává: „Když jsme tuto děkovnou akci vyhlásili v minulých letech, stály před značkovými prodejnami BANDI dlouhé fronty. Této příležitosti využily stovky příslušníků záchranných složek. Velice mne těšilo, že tato forma poděkování padla na úrodnou půdu. Je velmi milé číst děkovné e-maily od krajských ředitelů i od řadových policistů, které člověka utvrdí v tom, že udělal správnou věc. Nešlo tedy jinak, než dárek od Ježíška pro záchranné složky letos zopakovat, a navíc významně prodloužit. Vánoční svátky jsou časem díků, dobrých skutků a zázraků.“

Se slevou 50 % se mohou příslušníci záchranných složek připravit na plesovou sezónu, vymódit se k vánočnímu stolu nebo prostě jen udělat radost pod stromeček sobě nebo svým blízkým.

BANDI věří, že tento dárek udělá všem obdarovaným radost a rozzáří úsměvy na jejich tvářích. A to nejen úsměvy mužů, ale také žen. Vždyť která žena by si nepřála mít vedle sebe na plese či u štědrovečerní večeře krásně oblečeného a upraveného gentlemana?Příklad slevy

Původní cena pánského obleku:        6.999 Kč

Akční cena obleku se slevou 50 %:   3.499 KčUšetříte:                                              3.500 Kč

Běžně při nákupu společenského oblečení, například na ples, zaplatíte za pánský oblek s košilí a kravatou 8.547 Kč. Šetřete své peníze a nenechte si ujít toto výjimečné poděkování. Ušetříte tím polovinu ceny, tedy 4.274 Kč.

Jak se prokázat, abyste slevu získali

Hasič– služební průkaz Hasičského záchranného sboru České republiky s fotografií.

Policista ČR – služební průkaz zaměstnance Policie České republiky, který je ve služebním poměru, s fotografií a identifikačním číslem.

Strážník obecní nebo městské policie – průkaz zaměstnance městské policie, který vykonává povolání strážníka, s fotografií a identifikačním číslem.

Záchranář – písemné potvrzení o zaměstnání ve zdravotní záchranné službě s razítkem a podpisem zaměstnavatele. Osobní údaje z potvrzení budou kontrolovány s občanským průkazem.

Příslušník vězeňské služby a justiční stráže – služební průkaz zaměstnance, který je ve služebním poměru, s fotografií a identifikačním číslem.

Tyto podmínky jsou nastaveny proto, aby se předešlo zneužití akce. BANDI chce pomoci opravdu jen těm, kteří zasvětili svůj pracovní život pomoci druhým a zaslouží si ocenění. Proto bez splnění výše uvedených podmínek při prokázání vašeho zaměstnání není možné slevu nárokovat.

Podmínky pro uplatnění slevy

– Sleva 50 % platí na jakýkoli nezlevněný sortiment ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI.

– Akce IZS NEPLATÍ pro nákup v internetovém obchodě www.BandiVamos.cz, protože se nelze osobně prokázat služebním průkazem.

– Sleva se nevztahuje na zlevněné zboží a nesčítá se s žádnou jinou slevou či akcí.

– Zboží zakoupené v této akci je možné vyměnit v kamenných prodejnách pouze do 17. 12. 2017. Zboží nelze měnit přes e-shop.

– Akce je platná pouze pro zaměstnance ve výkonu služby Policie ČR, městské či obecní policie, Hasičského záchranného sboru ČR, členy zdravotnické záchranné služby a příslušníky vězeňské a justiční stráže.

– Podmínkou pro uplatnění slevy 50 % je registrace klienta u BANDI. Při registraci je nutné vyplnit registrační údaje podle platného občanského průkazu. Díky tomu budete moci využít dalších výhod, které BANDI nabízí. Pokud nakoupíte oblečení za více než 3.000 Kč, získáte věrnostní V.I.P. Club kartu BANDI Black, díky které budete mít slevu 5 % na každý další nákup mimo tuto akci a budete moci využít speciálních výhod, které jsou určené pouze věrným klientům.

– Akce je jednorázová a platí pouze v období od 16. listopadu do 17. prosince 2017.

– Slevu získá pouze klient, který se prokáže platným originálním služebním průkazem (pro policisty, hasiče, příslušníky vězeňské služby a justiční stráže). Na uniformu či jiné doklady bez fotografie, popřípadě odznaky, nebude brán zřetel. Záchranáři musí předložit potvrzení o zaměstnání s uvedeným druhem práce z oblasti zdravotnické záchranné služby.

– Sleva neplatí pro občanské pracovníky Policie ČR, městské či obecní policie, hasičského záchranného sboru, vězeňské služby a pracovníky z oblasti zdravotní záchranné služby, jako jsou administrativní pracovníci, technici a jiní.

– Akce umožňuje opakované nákupy v rámci této akce do počtu tří kusů z každého druhu zboží. Pokud si tedy při prvním nákupu vyberete například dvě košile, můžete při dalším nákupu koupit mimo jiné již pouze jednu košili do počtu tří kusů.

– Sleva 50 % se vztahuje také na úpravy obleků dle platného ceníku od profesionální krejčové z prodejen Pánské obleky BANDI. Pokud tedy budete potřebovat zkrátit rukávy u saka, délku kalhot, zúžit obvod pasu a jiné, můžete využít slevy 50 % i na tyto služby. Díky upravenému obleku přesně na vaši míru budete vypadat dokonale při jakékoli společenské události. Odborní poradci v prodejnách Pánské obleky BANDI vám rádi pomohou s výběrem toho správného oblečení pro vás.

– Akce platí i pro ženy, které jsou ve služebním poměru, v zaměstnaneckém poměru jako záchranář, nebo strážník v případě obecní či městské policie. Ty mohou přijít samy, nebo s pánským doprovodem a nakoupit pro něj.

– Sleva je pouze částečně přenosná. Osoba, která má právo akce využít, může přijít na prodejnu s doprovodem a nakoupit pro něj (kamarád, rodinný příslušník a podobně). Osoba, která má právo akce využít, musí být fyzicky nákupu přítomna a při placení se musí prokázat patřičným dokladem.

– Slevu nelze uplatnit v případě, že osoba, která má právo akce využít, poskytne svůj průkaz, či jiný doklad jiné osobě. Nelze, aby někdo přinesl služební průkaz od kolegy nebo napsal informační e-mail, že se dostaví syn strážníka městské policie a podobně. Slevu může uplatnit pouze klient, který fyzicky předloží svůj služební průkaz nebo potvrzení o zaměstnání.

Odpovědi na vaše otázky

Pracuji u Policie České republiky jako administrativní pracovnice. Mohu také využít 50% slevu IZS?

Ne, toto nelze. Pánské obleky BANDI v tuto chvíli poskytují slevu pouze policistům, hasičům, záchranářům a příslušníkům vězeňské služby a justiční stráže, kteří jsou ve služebním poměru. Pro takzvané občanské zaměstnance, jakými jsou administrativní pracovníci, technici a jiní, sleva 50 % neplatí.

Platí tato akce také pro dobrovolné hasiče?

Neplatí. Slevu 50 % na veškerý sortiment značky Pánské obleky BANDI může uplatnit pouze hasič z povolání, který se prokáže platným průkazem.

Pracuji jako strážník městské policie, mohu slevu uplatnit, když jsem žena, nebo akce platí pouze pro muže?

Sleva se vztahuje samozřejmě také na ženy, které pracují ve služebním poměru nebo v zaměstnaneckém poměru jako záchranář nebo jako strážník v případě obecní či městské policie. Můžete tedy přijít nakoupit sama nebo s pánským doprovodem a nakoupit pro něj.

Můj manžel je policista. Mohu nakoupit místo něj a věnovat mu tak dárek na Vánoce?

Ne, toto nelze. Při nákupu a uplatnění slevy 50 % musí policista, strážník, hasič nebo příslušník vězeňské služby či justiční stráže osobně předložit platný průkaz s fotografií a záchranář potvrzení o zaměstnání. Tuto akci nemůže samostatně využít rodinný příslušník osoby, která má právo akce využít. Můžete však prodejnu navštívit s manželem a pomoci mu s výběrem.

Je tato akce určená také pro městskou policii z Liberce, kde nemáte prodejnu?

Ano, tato akce je platná pro všechny policisty, strážníky, hasiče, záchranáře, příslušníky vězeňské služby či justiční stráže z celé České republiky.

Nedostanu se k vám na prodejnu. Můžu využít slevy a nakoupit ve vašem e-shopu www.BandiVamos.cz?

Ne, toto nelze. Akci lze využít pouze v kamenných prodejnách Pánské obleky BANDI. Akce neplatí pro internetový obchod www.BandiVamos.cz. Aby hasič, policista, strážník, záchranář nebo příslušník vězeňské služby a justiční stráže mohl slevu uplatnit, musí se osobně legitimovat.

Stačí mi pro legitimaci odznak?

Ne. K tomu, abychom vám mohli poskytnout slevu 50 %, musíme mít jistotu, že jste opravdu policista. Dostatečným důkazem je váš služební průkaz s fotografií. Vždy se najdou lidé, kteří budou chtít akce zneužít a prodejci nemají možnost zjistit, zda je odznak pravý, platný a podobně.

Obdržel jsem vánoční voucher v hodnotě 200 Kč. Můžu jej uplatnit i se slevou 50 %?

Ne, toto nelze. Slevy se nesčítají. Vánoční voucher můžete někomu věnovat, nebo jej uplatnit při dalším nákupu.

Už jsem u vás několikrát nakoupil a mám věrnostní V.I.P. Club kartu BANDI se slevou 5 %. Můžu ji využít ještě navíc k nákupu?

Ne, toto nelze. Slevy se při této výjimečné akci nesčítají.

Mám kartu Sphere Card a všiml jsem si, že jste v tomto slevovém programu zařazeni. Můžu tuto kartu využít, abych získal další slevu ještě k těm 50 %?

Ne, toto nelze. Žádné další slevy se v případě této výjimečné akce nesčítají. Pokud se prokážete platným služebním průkazem, dostanete slevu 50 % na veškerý nezlevněný sortiment.
Musím přijít v uniformě?

Ne, to samozřejmě nemusíte. K prokázání musíte mít u sebe pouze platný služební průkaz s fotografií. Záchranáři musí mít potvrzení o zaměstnání, které zkontrolujeme s jejich občanským průkazem.

Pracuji jako voják z povolání. Vztahuje se tato akce také na vojenskou policii?

Ne, nevztahuje. Akce platí pouze pro výše uvedené, tedy pro Policii ČR, městskou či obecní policii, Hasičský záchranný sbor ČR, poskytovatele zdravotnické záchranné služby a příslušníky Vězeňské služby ČR a justiční stráže.