logo

Společnost RSF Elektronik obdarovala záchranáře z výjezdové základy ve Stříbře, těm poslouží nová lednička a mikrovlnka

Plzeňský kraj - 12.4.2018

Mezi dlouhodobé podporovatele Zdravotnické záchranné služby patří stříbrská společnost RSF Elektronik s.r.o. Již několikrát přispěla vybavením místní výjezdové základny krajských záchranářů, tentokrát zdravotníky obdarovala novou lednicí a mikrovlnnou troubou.

Z rukou jednatele společnosti Jiřího Vernera dar dnes převzala staniční sestra výjezdové základny Stříbro Yveta Kubincová: „Zmíněná domácí elektronika zlepší náš komfort na základně, kde mnohdy trávíme víc času, než doma,“ shodují se záchranáři.

A proč se firma RSF Elektronik, která patří ke světové špičce v přesném obrábění a ve výrobě kabelových systémů, rozhodla podporovat právě záchrannou službu? „Ve Stříbře jsme téměř sousedé. Velmi si ceníme práce zdravotnických záchranářů, kteří často spěchají kolem našeho sídla k těm, kteří to právě nejvíc potřebují. Myslíme, že si zaslouží co nejlepší zázemí,“ vysvětluje jednatel Ing. Jiří Verner.

Zatímco společnost RSF Elektronik otevřela své moderní výrobní a logistické centrum na Forstově ulici na konci roku 2014, záchranáři se zabydleli v sousední novostavbě o dva roky později.

Stříbro_dar_1 Stříbro_dar_2

Text a foto: Vítězslav Sladký