logo

8. ročník turnaje složek IZS Jihočeského kraje v ledním hokeji vyhrálo smíšené družstvo ZZS JČK a trenérů HC Motor

Jihočeský kraj - 28.4.2018

Hasiči, policisté, zdravotníci, vojáci… všichni se dennodenně potkávají při řešení závažných událostí. Ve středu 25. dubna 2018 však odložili zásahové oblečení a změřili síly v ledové aréně.

Na lední ploše českobudějovické Budvar Arény se, v rámci 8. ročníku Hokejového turnaje složek IZS, proti sobě postavilo 8. týmů: Armáda ČR, Krajské ředitelství policie Jčk, Hasičský záchranný sbor JčK, Vězeňská služba, Hasičský záchranný sbor SŽDC, Univerzitní tým VŠTE, smíšený tým Zdravotnické záchranné služby JčK + trenéři HC Motor a smíšený tým Nemocnice ČB a.s. + Sanatorium ART.

Turnaj byl zahájen v 7:30 a hrálo se až do odpoledních hodin. Všechny týmy předvedly skvělé výkony a díky výborné atmosféře tak pomohly naplnit hlavní myšlenku turnaje – vzájemně provázat složky IZS nejen u společných zásahů, ale i mimopracovně a tak vytvořit přátelské prostředí pro další vzájemnou spolupráci. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo v 17:00 za přítomnosti představitelů jednotlivých složek a primátora města České Budějovice.

Zdroj: ZZS Jihočeského kraje