logo

Nový pořad TV Barrandov ZÁCHRANÁŘI

ČRHlavní město Praha - 2.5.2018

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov přichází s další programovou novinkou. Již v pondělí 30. dubna se na obrazovkách objeví nový pořad Záchranáři, ve kterém nebude nouze o napětí, silné příběhy a situace, kdy jde vysloveně o život.

Nikdo nezná tenkou hranici mezi životem a smrtí tak dobře jako oni. Záchranáři. V situacích, kdy jde doslova o všechno. Čtyři příběhy, čtyři výjezdy. A vy můžete být u toho s námi! Nový pořad Záchranáři připravuje TV Barrandov ve spolupráci s jednou z největších televizních produkčních společností – Constantin Entertainment. Tento formát bude TV Barrandov vysílat od pondělí do středy, vždy v hlavním vysílacím čase, tedy ve 20:15. Diváci se můžou těšit i na známé tváře, které se v pořadu objeví. Příběhy budou podle jejich skutečných zážitků.

„Záchranáři jsou nový formát na českém trhu, jde o scripted reality, kde profesionální zdravotničtí záchranáři zasahují v příbězích podle reálných událostí. Diváci tak během celé akce poprvé uvidí záchranářům pod ruce, zjistí, proč a jak záchranáři postupují, dozvědí se, jak by měli zareagovat, dostanou-li se sami k podobnému případu. To vše na pozadí zajímavých rodinných příběhů i skutečných dramat, kde jde o život,“ uvedla za produkci Kateřina Formanová.
Zachranari_25_4_2018
„Jsem velmi rád, že jsme se na této spolupráci domluvili. Naše televizní Skupina Barrandov s produkční společností Constantin Entertainment nespolupracuje poprvé a všechny naše projekty byly dlouhodobě divácky velmi oblíbené, takže jsem přesvědčen, že i tento nový formát zaznamená u diváků velký úspěch,“ řekl generální ředitel Skupiny Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.


První díl byl odvysílaný toto pondělí, druhý hned následující den a třetí můžete sledovat dnes od 20:15hod na TV BARRANDOV. Videoarchiv již odvysílaných dílů naleznete ZDE.


Info: TV Barrandov