logo

You Dream We Run 2018: Kolegové záchranáři poběží pro Zdeňka, chtějí mu pomoct ke splnění snu

Jihomoravský kraj - 14.5.2018

Jistě si všichni vybavíte příběh jihomoravského zdravotnického záchranáře Zdeňka Mikuly, kterého loni v září postihla cestou ze služby cévní mozková příhoda. Od té doby je vzhledem ke zdravotnímu stavu odkázán na pomoc druhým, a protože má skvělé parťáky v podobě svých kolegů záchranářů a záchranářek, ti se přes dosavadní pomoc rozhodli, že se pokusí ho v rámci akce You Dream We Run svým během podpořit ve splnění jeho snů.

Jejich snahu velice rádi zprostředkováváme a připojujeme se k přání, aby se k nim přidalo co největší množství lidí a kolegů záchranářů i z ostatních ZZS nejen v Jihomoravském kraji.

Zdeňkův zdravotní stav se mírně zlepšuje, a pokud vše dopadne dobře, bude sám přítomen na startu akce You Dream We Run, která odstartuje v pátek, 8. 6. 2018 v Blansku. Zdeněk moc děkuje za dosavadní podporu a posílá pozdravy kolegům, kamarádům a všem ostatním, kterým nebyl a není jeho nelehký osud lhostejný.

 


Pokud se rozhodnete mu pomoct ve splnění snů a zúčastnit se tak akce You Dream We Run, klikněte na webové stránky akce – https://www.youdreamwerun.cz/, kde najdete vše potřebné k registraci a samozřejmě informace, oč se vlastně jedná.

Registrace se uzavírá v neděli, 20. 5. 2018, tak neotálejte. Děkujeme!


I záchranáři jsou jen lidé a občas potřebují pomoc v nouzi od ostatních, jako kolega Zdeněk z jihomoravské ZZS

Nemocný záchranář Zdeněk už pracuje na počítači, na který se složili jeho kolegové
were_hiring_5_0