logo

Velká letní soutěž s aplikací Záchranka

ČR - 3.7.2018

Už máte plány na prázdniny? Aplikace Záchranka zatím ne, tak co kdybyste ji vzali s sebou?

V batohu nezabere moc místa, vejde se vám přímo do kapsy, a navíc vám pomůže v neočekávaných situacích. Takového parťáka se vyplatí přibrat na dovolenou nebo na výlet, ne?

Zasoutěžte si s námi od 1. 7. do 31. 8. 2018 o skvělé ceny. Vše, co je třeba udělat, je poslat fotku na e-mail soutez@zachrankaapp.cz, na které bude vidět, jak si s vámi aplikace Záchranka užívá prázdniny. Už teď jsme zvědaví, jaká místa aplikace Záchranka letos navštíví.

V září pak vybereme ty nejlepší z vás, kteří dostanou hodnotné ceny od aplikace Záchranka, Horské služby ČR, společnosti iSetos, Nadace Vodafone, České pojišťovny a Hudy!

zachranka_soutez_2018_leto

Ceny

1. místo – Apple iPhone SE
2. místo – den se záchranářem Horské služby České republiky
3. místo – iHEALTH BP5 Bluetooth (bezdrátový zápěstní monitor krevního tlaku)

Další účastníky soutěže oceníme dárkovými předměty aplikace Záchranka, Nadace Vodafone, České pojišťovny a Hudy. A že se máte na co těšit!

JAK POŘÍDIT FOTOGRAFII APLIKACE ZÁCHRANKA NA PRÁZDNINÁCH?

Ať už vyrazíte na výlet kamkoliv, vyfoťte se na místě tak, aby bylo z fotky patrné, že máte ve svém telefonu nainstalovanou aplikaci Záchranka.

Vyhrají tři nejzajímavější fotky, které budou vybrány odbornou porotou složenou ze zástupců organizací a společností, jež do soutěže věnovaly ceny. Ostatní zúčastnění se můžou těšit na dárkové předměty, mezi kterými jsou takové skvosty jako např. tričko nebo hrníček aplikace Záchranka, voděodolný repráček, flash disk či powerbanka a spousta dalších.

Kompletní pravidla soutěže