logo

Roman Zach pokřtil kalendář jihomoravské záchranky

Jihomoravský kraj - 30.11.2018

Kmotrem našeho historicky prvního kalendáře se stal herec Roman Zach, dojalo nás, s jak mimořádnou vstřícností se této role ujal. Podařilo se mu vykouzlit úsměv na tvářích nemocných dětí, právě jim bude věnován stoprocentní výtěžek z prodeje kalendáře.

A děkujeme také panu Aleši Hubáčkovi, jednateli společnosti HRAČKY HOPÍK, za dárky pro děti. Sladkosti poslala La Donuteria Brno, také děkujeme.

Byl to včera krásný den… Všem dětem, které jsme navštívili, přejeme brzké uzdravení. I Vy se na něm můžete podílet, koupí kalendáře, připomínáme, že měsíc po měsíci je v něm ukázáno, jak správně poskytnout první pomoc. Stojí 200 korun, můžete si jej vyzvednout na naší základně v Brně – Bohunicích nebo Vám jej pošle na dobírku Nadační fond dětské onkologie Krtek.


Pokud máte o kalendář zájem, lze ho pořídit v brněnském sídle ZZS, které se nachází na ulici Kamenice v Bohunicích, případně po domluvě si ho můžete nechat zaslat domů, pokud kontaktujete Nadační fond dětské onkologie Krtek na mail info@krtek-nf.cz