logo

Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost pro krajskou záchranku

Kraj Vysočina - 27.4.2019

Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina, příspěvková organizace se v letošním roce přihlásila do soutěže o Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost, kterou uděluje Kraj Vysočina za podpory partnerů: Krajské hospodářské komory Kraje Vysočina, KOUS Vysočina, z. s., a Vysočina Education, p. o., CZESHA – Unie školských asociací ČR.

Hodnotící komisi byl předložen zpracovaný projekt, ve kterém byl představen systém řízení organizace a jeho význam pro oblast sociální odpovědnosti.

Projekt byl komisí pozitivně hodnocen a byl vybrán jako vítězný projekt v kategorii veřejný sektor – ostatní.

Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina, příspěvková organizace tak získala 1. místo a Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost pro r. 2018.

Hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek k udílení cen uvedl, že „byly oceněny firmy a organizace, pro které je podpora a dodržování sociálních, environmentálních, etických a lidskoprávních zájmů zaměstnanců i zákazníků samozřejmostí a je přirozenou součástí jejich fungování v regionální i celorepublikovém měřítku. Odpovědné firmy i veřejné instituce zvyšují svým přístupem celkovou úroveň našeho regionu a jsou nositeli kvality na trhu práce.“

foto a vyjádření hejtmana je zde