logo

Velikonoční pomlázka od hejtmana překvapila jihomoravské záchranáře

Jihomoravský kraj - 11.4.2020

Neohlášená návštěva jihomoravského hejtmana Bohumila Šimka byla příjemným překvapením. Zastavil se na naší základně v Brně – Bohunicích, aby nám popřál hezké svátky a také nás podpořil v době, kdy je naše práce ještě náročnější v důsledku koronavirové epidemie.

„Já se teď s panem hejtmanem vídám několikrát týdně na krizovém štábu, který nyní pravidelně zasedá. Probíráme závažná témata, plánujeme postupy, jak co nejlépe zvládnout současnou situaci. A tak je velmi milé, že si udělal čas i na neformální setkání a přijel pozdravit také moje kolegy, naše zaměstnance. Všichni jsou teď pod velkým tlakem, velikonoční nadílka a slova podpory přímo od zřizovatele je určitě potěšila,“ usmívá se ředitelka jihomoravské záchranky Hana Albrechtová.

„Velikonoce letos opravdu nebudou takové, jaké bychom chtěli. Proto jsem jen symbolicky přivezl velikonoční dárek těm, kteří je budou mít nejen neobyčejné, ale také pracovní. Děkuji za nasazení našich záchranářů v této náročné době, děkuji za jejich obětavou práci. A protože jsem chtěl poděkovat osobně a také udělat radost nějakou hezkou pozorností, přivezl jsem vitamíny v podobě bio moštů a krásná velikonoční vajíčka zdobená slámovou intarzií, snad to potěšilo,“ říká Bohumil Šimek.
1_240 2_204 3_177 4_125

Tiskové oddělení ZZS JMK