logo

ZZS JMK: Ke kalendáři letos přibude i diář

Jihomoravský kraj - 23.10.2020

Také pro rok 2021 chystáme charitativní kalendář a máme několik novinek. Kalendář letos nebude nástěnný, ale stolní. Zbrusu novou záležitostí pak bude diář, velmi praktický, protože jsme do něj nechali vložit i několik stran textu o první pomoci. A najdete v něm také pasáž věnovanou našemu Defíkovi, pejsku záchranáři.

Letošní podzim začal hekticky a všichni si procházíme náročným obdobím… Nebyl prostor pro pořizování nových fotografií, kterými bychom kalendář i diář zaplnili. Proto jsme vybrali ty nejzajímavější fotky, které dokumentují naši činnost za posledních pár let. Zachycují naše sanitky, dispečink, posádky, cvičení, výuku či osvětové akce pro veřejnost. Nově se vyrobily pouze koláže na úvodní stranu, myslíme si, že jsou nádherné, MOC za ně děkujeme Rastislavu Belanovi, který je pro nás vyfotil a graficky zpracoval bez nároku na odměnu. Velmi děkujeme také štědrým sponzorům, díky kterým může kalendář i diář vzniknout. Jsou to Hošek Motor, Medsol, Moira a Fosan. Za mimořádnou vstřícnost při grafickém zpracování a tisku patří velký dík BMS creative s.r.o. a Gill, s.r.o.

Celý výtěžek z prodeje diářů a kalendářů chceme tentokrát věnovat obecně prospěšné společnosti Velvet Smile, která pomáhá nemocným a zdravotně postiženým dětem. Zaměřuje se například na pacienty s dětskou mozkovou obrnou či s poruchou autistického spektra. Pomáháme rádi…
1_17 2_12 33_0 4_11 5_8 6_6

Tiskové oddělení ZZS JMK