logo

Kalendáře a diáře jihomoravské záchranky pomohou nemocným dětem. Výtěžek je 94 tisíc korun!

Jihomoravský kraj - 22.12.2020

O letošní charitativní kalendáře a diáře, které jsme tentokrát vytvořili ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Velvet Smile, byl velký zájem. Dá se říct, že se po nich zaprášilo… A výsledek? 94 000 korun!

Moc nás to těší a tohle je jedna z mnoha krásných reakcí: „Děkuji za kalendáře a diáře. Dcera bude mít radost, chce být zdravotní sestra. A já mám radost, že jsem mohla jejich koupí někomu pomoct a zpříjemnit kvalitu života. Vaše práce je skvělá a patří všem jen spousta obdivu. I při té práci si vzpomenete, že můžete udělat něco ještě i pro někoho jiného a heslo na titulní stránce tomu odpovídá. Přeji celému ZZS JMK hodně úspěchů a co víc, práce Vás jistě baví, jelikož bez toho ji nejde dělat. Práce s lidmi je někdy náročná, také jsem zdravotnice (bývalá), ale je krásná…,“ píše nám paní Šárka. A moc hezky nás podpořil také herec Martin Stránský, k jeho rolím patří i lékaři, takže pod pokličku zdravotnického prostředí měl možnost tak trošku nahlédnout. Video s milým vzkazem od něj najdete na odkazu:

Screenshot_2020-12-22 Poděkování kalendář Martin Stránský

Celý výtěžek z prodeje kalendářů a diářů je určen společnosti Velvet Smile, která se stará o malé pacienty s dětskou mozkovou obrnou nebo také třeba s poruchami autistického spektra. Všem, kteří pomohli, MOC děkujeme heart

 

Tiskové oddělení ZZS JMK