logo

Aplikace Záchranka slaví páté narozeniny, za tu dobu pomohla více než 64 tisícům lidí v nouzi!

ČRJihomoravský kraj - 8.3.2021

Slavíme 5. narozeniny, to společně s vámi všemi, kdo máte aplikaci Záchranka ve svém telefonu, je to neuvěřitelné, ale je vás už víc než 1,5 milionu!

Děkujeme za vaši přízeň a podporu, vnímáme, že je komunita kolem #zachrankaapp parta nadšenců, že nám pomáháte s osvětou, víme, že každý z vás o aplikaci řekl nejednomu člověku. A to nejen všechny naše spolupracující organizace vyučující první pomoc, ambasadoři, ale každý z vás.
158436116_3721304504615253_3806581677725976410_o
K narozeninám si přejeme, ať nás nikdy nepotřebujete, ale zároveň také to, aby každý člověk v nouzi věděl, že se na nás může spolehnout, tak jako více než 64 000 z vás, jimž aplikace pomohla.

Za 5 let jsme ušli pořádný kus cesty a kromě vás, uživatelů aplikace, by to samozřejmě nebylo možné bez všech zdravotnických záchranných služeb po celém Česku, Horské služby ČR a Vodní záchranné služby ČČK.

Na vývoji a vylepšení aplikace Záchranka se podílí řada odborníků a ne všechny můžeme vyjmenovat, nicméně určitě chceme poděkovat ČESKÁ RESUSCITAČNÍ RADĚ, Life Support, Záchranný kruh a AZZS ČR.

A víte, bez koho ještě bychom se neobešli? Bez partnerů, kteří celý chod, vylepšování a vývoj aplikace financují. V první řadě je to náš generální partner Nadace Vodafone Česká republika – pokud je ještě nesledujete, doporučujeme Nadaci vaší pozornosti, podporuje spoustu smysluplných projektů, nejen nás.

Hlavním partnerem implementace funkcionalit pro Horskou službu je pak Generali Česká pojišťovna, díky ní vás letos čeká v modulu Horská služba v Aplikaci Záchranka spousta novinek.

Vytrvalou podporu máme také od měst a krajů zapojených do systému varovných upozornění – Brno, Jihomoravský kraj, Karlovy Vary, Plzeň, Praha a samozřejmě krajské záchranky –

Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje
Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje
Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy
Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje
Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje
Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje
Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje
Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje
Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina
Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje
Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje
Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje
Zdravotnická záchranná služba Moravskoslezského kraje
Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje

Díky i všem dalším partnerům – už je vás tolik, že se nám sem všichni nevejdete, vaše čestné místo je ale u nás na webu: https://www.zachrankaapp.cz/cs/partneri.

Těšíme se na náš 6. rok, čekají nás nové výzvy!