logo

Dojemné setkání na znojemské základně záchranky

Jihomoravský kraj - 22.8.2023

Dojemné setkání po půl roce se uskutečnilo 17. srpna večer na naší znojemské základně. Za pomoc při překotném porodu přišla poděkovat paní Monika s manželem a synkem Williamem.

Chlapeček se rozhodl přijít na svět v brzkých ranních hodinách 8. 2. 2023. Krátce před třetí hodinou ráno tak vyrazila na místo naše záchranářská posádka a s její pomocí porodila maminka zdravého chlapečka ve 3 hodiny a 5 minut.

„Byli jsme moc šťastní, že všechno dobře dopadlo, maminka byla statečná a tatínek nápomocný. Tohle jsou silné chvíle, když uslyšíte miminko plakat a víte, že všechno je v pořádku. Je to velká úleva a nezapomenutelný pocit,“ usmívá se záchranářka Andrea Radová, která byla na místě společně s kolegou Stanislavem Benešem. Paní Monika si přála poděkovat zdravotníkům osobně, napsala nám krásný dopis, a rodinka tak po půl roce přišla poděkovat a pochlubit se, jak chlapeček vyrostl. Všichni měli ze setkání radost, jen William by možná radši spinkal wink

Doplníme ještě, že k překotnému porodu přijela i lékařská posádka, její členové se však pro nemoc setkání zúčastnit nemohli. Zbývá už jen dodat, že Williamovi a celé jeho rodině přejeme krásný život.

Tiskové oddělení ZZS JMK