logo

Ředitel pražské záchranky Petr Kolouch získal titul Manažer roku v kategorii Nezisková sféra. Gratulujeme!

Hlavní město Praha - 4.12.2020

V 27. ročníku soutěže MANAŽER ROKU, vyhlašovaném Českou manažerskou asociací, zvítězili generální ředitel a předseda představenstva Komerční banky Jan Juchelka a místopředsedkyně představenstva East Bohemian Airport Hana Šmejkalová.

Soutěž MANAŽER ROKU se kromě hlavních vítězů vyhlašuje také v několika jednotlivých kategoriích, mimo jiné i v neziskové sféře. Tu vyhrál právě Petr Kolouch, ředitel ZZS HMP, který k vítězství řekl: „Je to především ocenění všech lidí na záchrance, kteří se svým nasazením podílejí na tom, že jsme v Praze vždy tam, kde nás pacienti potřebují a naše práce dosahuje světových výsledků.Děkuji za to všem kolegyním a kolegům.“
129900212_3440656122714601_5311274595224684963_o

Nehledě na komlikace provázející soutěž kvůli opakovanému nouzovému stavu výsledky potvrzují vysoký společenský význam tohoto dlouhodobého projektu napříč obory vyhledávat a zviditelňovat úspěšné manažerské osobnosti a vizionáře,“ uvedl k letošnímu ročníku Petr Kazík, předseda Hodnotitelské komise a prezident ČMA.

Soutěž MANAŽER ROKU představila na svém webu jednotlivé účastníky, MUDr. Petra Koloucha, ředitele pražské záchranky, nevyjímaje. Na jeho názory se můžete podívat ZDE.

Ředitel Kolouch je v poslední době již druhým představitelel ZZS HMP, který získal ocenění za svojí práci. Před několika dny totiž vyhrála Jana Poštová soutěž tiskových mluvčí ve své kategorii viz tento článek.