logo

Pozvánka na XXII. Dostálovy dny urgentní medicíny, novinkou je samostatný blok Sekce nelékařských zdravotnických pracovníků (NLZP)

ČRHlavní město PrahaMoravskoslezský kraj - 17.7.2015

Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte, abychom Vás jménem Sekce nelékařských zdravotnických pracovníku Společnosti urgentní medicíny a medicíny katastrof pozvali na XXII. Dostálovy dny urgentní medicíny, které se konají 6. – 8. října 2015 v Clarion Congress Hotelu Ostrava.

Letošní ročník konference bude v některých ohledech nový – např. v zařazení samostatného bloku Sekce nelékařských zdravotnických pracovníků (NLZP). Domníváme se, že je zařazení samostatného bloku na konferenci tohoto významu vstřícným a pozitivním posunem ve vnímání nelékařských zdravotnických pracovníků.

Věříme, že se nám – „nelékařům“ – podaří této možnosti využít a rádi bychom Vás pozvali k aktivní či pasivní účasti na konferenci.

Možnosti pro přihlášení příspěvků:
1. Pouze do bloku NLZP – bude vybíráno pouze z příspěvků přihlášených do tohoto bloku.

Přihlášky do bloku NLZP zasílat na e-mail: konference@nlzp.cz
2. Bez rozlišení bloku – bude vybíráno z veškerých doručených příspěvků na konferenci. Přihlášky zasílat na e-mail uvedený v přiloženém prospektu ke stažení coby příloha článku).

O přijetí práce rozhodne vědecký výbor. Autoři souhlasí s prezentací práce ve sborníku. Podmínkou přijetí je kvalitní abstrakt doručený v termínu a v rozsahu přibližně 400 slov. Abstrakt musí obsahovat konkrétní údaje vztahující se k práci.

Přihlášku k aktivní účasti včetně abstrakta v požadované kvalitě je nutné zaslat do 17.8.2015.

Bližší informace o konferenci naleznete v přiloženém prospektu a na webu http://www.sanopharm.cz/akce/dostalovy-dny/.

Za Sekci NLZP SUMMK se těší na shledanou

_________________
Jiří Kodet
předseda výboru Sekce NLZP SUMMK
_________________
David Peřan
místopředseda výboru Sekce NLZP SUMMK

Prospekt – Dostálovy dny 2015