logo

U Vsetína vytáhli hasiči posádku dodávky rozbitým oknem, záchranáři ošetřili naštěstí pouze oděrky

Zlínský kraj - 6.12.2015

Dva cisternové vozy jednotky profesionálních hasičů ze stanice Vsetín vyrazily 6. 12. 2015 v 10:47 hodin na místo hlášené dopravní nehody, ke které došlo na hlavní komunikaci ze Vsetína směrem na Valašské Meziříčí.

Poblíž jednoho ze silničních sjezdů došlo k převrácení dodávkového vozidla. Ve vozidle, které se nacházelo mimo vozovku, cestovali dva muži a žena. Celou posádku hasiči vyprostili z vraku bez použití vyprošťovacího zařízení. Hasičům stačilo vyříznout jedno z oken a všechny osoby postupně vytáhnout. Hrozivě vyhlížející nehoda skončila pro její účastníky pouze oděrky.
01
Jedna posádka profesionálních hasičů se vrátila na stanici, druhá zajistila místo nehody a havarované vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Při nehodě došlo k vysypání vezeného nákladu brambor. Jejich úklid a odstranění ostatních následků nehody řešili hasiči s rodinnými příslušníky řidičky vozidla.
02
Po dvanácté hodině předal velitel zásahu místo události policistům a také druhé vozidlo se vrátilo zpět na svou stanici.

Bc. Gabriela Netopilová Sluštíková tisková mluvčí ZZS Zlínského kraje