logo

Převrácený traktor na Uherskobrodsku. Muž nehodu nepřežil

Zlínský kraj - 11.9.2016

Tři jednotky hasičů vyjely společně se záchranáři v sobotních podvečerních hodinách na místo tragické události u obce Vyškovec na Uherskobrodsku.

Informaci o zavalení muže pod převráceným traktorem přijali profesionální hasiči v 18:36 hodin. Hned po zpravování oznámení vyrazili na místo zásahu profesionální hasiči ze stanice Uherský Brod a dobrovolní hasiči z obce Starý Hrozenkov. Vzhledem ke špatné přístupnosti místa události byli vysláni také profesionální hasiči z centrální stanice Zlín se svým terénním speciálem Land Rover.
viewimage
Jako první dorazili na místo profesionálové z Uherského Brodu. Lékař zdravotnické záchranné služby, který byl na místě, informoval velitele jednotky, že muž utrpěl zranění neslučitelná s životem.

Jednotka ze Zlína byla ještě v průběhu jízda vrácena zpět na základnu. Na svou zbrojnici byla následně z místa zásahu odeslána i jednotka ze Starého Hrozenkova. Na místě zůstali pouze profesionálové z Uherského Brodu, kteří zajistili havarovaný traktor proti vzniku požáru a asistovali policistům při vyšetřování události.

por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje