logo

Kolegové poděkovali za dlouholetou spolupráci lékaři plzeňské záchranky, Bedřichu Brožovi

Plzeňský kraj - 7.4.2018

V pátek dopoledne se krajští záchranáři sešli na výjezdové základně v Rokycanech, aby poděkovali za spolupráci dlouholetému lékaři ZZS Pk Bedřichu Brožovi.

MUDr. Bedřich Brož působil v pracovním poměru na krajské záchrance od 1. června 2004 do 15. února 2018, tedy téměř čtrnáct let. Jeho spolupráce se záchranáři je ale mnohem delší, jako výjezdový lékař vypomáhal již dříve, ať už pod hlavičkou rokycanské nemocnice nebo formou dohody.

„Na záchrance jsem prožil řadu nejrůznějších situací. Některé byly samozřejmě smutné, nebo nedopadly dobře, ale rozhodně převažují pozitivní vzpomínky,“ říká doktor Brož, který nyní odchází do starobního důchodu. Vše nejlepší do dalších let mu popřáli nejen jeho kolegové, ale také ředitel ZZS Pk Pavel Hrdlička, náměstek pro ekonomiku a provoz Vlastimil Stehlík, hlavní sestra Jana Průchová či vedoucí lékař oblasti Venkov Luděk Hejkal.

„Nedávno jsem si přečetl, že spotřeba vína u nás dlouhodobě stoupá, takže Ti Bedřichu předáváme jako symbolický dárek vinnou sadu společně s lahví dobrého vína. Vypij ji na zdraví nás všech,“ uvedl s nadhledem ředitel ZZS Pk Pavel Hrdlička.

Bedřichu Brožovi děkuje za dlouhodobě příjemnou spolupráci také zdravotnické operační středisko a ostatní zaměstnanci. Přejeme mnoho zdraví a štěstí do dalších let!

Brož_1 Brož_2 Brož_3

Text a foto: Vítězslav Sladký