logo

ZZS JMK: Paní Pavla se zotavuje a my děkujeme za pochvalu

Jihomoravský kraj - 14.12.2020

„Dovolte mi prosím upřímně a srdečně poděkovat zaměstnancům výjezdové základny Ivančice za prvotřídní péči nejen v průběhu roku 2020. Během této doby jsem měla několikrát tu čest s obdivem sledovat jejich náročnou a obětavou práci. Ať už šlo o úraz dítěte v MŠ Duha Oslavany, anafylaktický šok mé dcery či kritický stav známého při selhání ledvin, jejich služba byla vždy profesionální a přístup nad rámec pracovních povinností laskavý, důstojný.

Jejich poslední zásah mám zprostředkovaný od svých nezletilých dcer, neboť jsem se sama ocitla jako pacient v bezvědomí s dechovými potížemi při onemocnění Covid – 19. I ony se připojují s poděkováním za vzornou péči a hlavně útěchu i povzbuzení při náročné životní situaci. V našich očích jste skuteční hrdinové. Přejeme Vám mnoho sil a především pevné zdraví v této nelehké době. Pavla Kovářová“
11111
Děkujeme za milá slova a taky za krásnou fotku. Kromě autorky pochvaly a dcerky Natálky, o které je výše řeč, je na ní i statečný dědeček, který se o dívenky postaral, když zůstaly samy v karanténě. A už zbývá jen doplnit, že odbornost a empatie jsou základním vybavením všech našich zdravotníků, nejen těch z Ivančic.

Tiskové oddělení ZZS JMK