logo

Chtěli byste řídit sanitku? Pardubická záchranka nabízí akreditovaný kurz řidiče vozidla ZZS

Pardubický kraj - 3.7.2021

Láká Vás práce u zdravotnické záchranné služby, ale nejste zdravotník? … Chtěli byste řídit sanitku, být součástí týmu a podílet se tak na záchraně života a zdraví? S námi můžete!

Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje získala akreditaci, a tak Vám můžeme nabídnout kvalifikační kurz Řidič vozidla zdravotnické záchranné služby. Jedná se o akreditovaný kurz, který je nutný pro výkon tohoto povolání. Může se ho zúčastnit osoba s ukončeným středoškolským vzděláním (zakončené maturitní zkouškou či výučním listem) a zdravotně způsobilá k výkonu povolání řidiče vozidla zdravotnické záchranné služby. Současně je nutné řidičské oprávnění skupiny C1.

Bloky odborné teoretické výuky budou probíhat na Vzdělávacím a výcvikovém středisku ZZSPAK v Pardubicích (v celkovém rozsahu 320 hodin). Praktickou výuku budete plnit přímo na výjezdových základnách a operačním středisku ZZSPAK a v nemocnicích Pardubického kraje (v celkovém rozsahu 280 hodin).

Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje otevírá dva kurzy ročně a do každého kurzu je možné přijmout 15 zájemců.
Předpokládaná cena při naplnění kurzu je 43.000,- Kč vč. DPH (včetně stáží).

Případní zájemci se mohou s dotazy či přihláškami obracet na Vzdělávací a výcvikové středisko ZZSPAK na adresu skolici@zzspak.cz.

ZZS Pardubického kraje