logo

Sparta vzdává hold už potřinácté, letos ale netradičně

Hlavní město Praha - 11.2.2022

Poděkovat těm, kteří se o nás dennodenně starají. A opět překonat rekordní výtěžek z minulé sezony. Největší dobročinný sportovní projekt v České republice Sparta vzdává hold je zpět! Kromě bohatého doprovodného programu nabídne všem také výjimečné zážitky od vojáků, policistů, hasičů a záchranářů a dva formáty aukce speciálních dresů!

„Hokejová Sparta šla vždy se svými dobročinnými projekty příkladem. Jsme si vědomi své role i odpovědnosti a své projekty posouváme každý rok o co možná největší kus dál. Také letos jsme se museli přizpůsobit aktuálním vládním nařízením. Po loňském úspěšném Holdu ale věříme, že to zvládneme i tentokrát,“ říká marketingový ředitel Sparty Jakub Hospůdka.

„Poslední Hold byl rekordní, vybralo se krásných 564 738 korun. Věřím, že letos se nám i díky skvělé kooperaci se složkami Integrovaného záchranného systému a Armády ČR a jejich perfektním zážitkům povede vybrat ještě vyšší částka. Ta pak opět poputuje na dobročinné nadace zúčastněných složek,“ vysvětluje generální manažerka Barbora Snopková Haberová. „Zároveň všichni věříme, že se Vláda České republiky začne co nejrychleji zabývat rozvolněním opatření, na které všichni už od listopadu čekáme, a tento výjimečný zápas bude mít odpovídající diváckou kulisu,“ dodává Snopková Haberová. Za dvanáct let trvání projektu Sparta vzdává hold jsme společně dokázali vybrat 2,57 milionů korun.

Projektu Sparta vzdává hold budou opět věnovány dva zápasy – ve středu 23. února proti Českým Budějovicím a v pátek 25. února proti Olomouci. Oba zápasy startují v 18:30 hodin a v přímém přenosu je bude vysílat O2 TV Sport.

Sparta do utkání nastoupí ve speciálních dresech s inverzními reklamami, které klub představí během února. „Moc děkujeme všem partnerům Sparty i extraligy, že na tuto inovativní změnu přistoupili a tímto hezkým gestem přispěli k výjimečnosti celé události,“ říká Hospůdka.

Zážitky, které pomáhají

Třináctý ročník projektu Sparta vzdává hold bude v mnoha ohledech ojedinělý. Fanoušci budou moct přispět na dobrou věc účastí v crowfundingové kampani na webu donio.cz/hold2022. Zde si mohou kromě hokejky Michala Řepíka a dresu Vladimíra Sobotky zakoupit také exkluzivní maskáčové tričko Sparta vzdává hold, které bude k dispozici pouze na serveru Donio. Dále pak hrací puky s podpisem vybraného hráče nebo výjimečné zážitky od zúčastněných složek a partnerů projektu.
Screenshot 2022-02-11 at 11-46-46 ​Bude to HOLD Třináctý ročník plný zážitků

Mohou se tak na den stát pilotem vojenské stihačky, řidičem hasičského vyprošťovacího tanku, zažít výcvik Útvaru rychlého nasazení nebo se naučit základy první pomoci. Náš hlavní partner Czechoslovak Group přichystal jako odměnu jízdu dakarským kamionem, zakoupit si můžete také exkluzivní hodinky PRIM ze sparťanské edice nebo zažít hokejový zápas v prostoru mezi střídačkami nebo s přáteli ve VIP prostorách O2 areny.

Aukce hraných dresů

Netradiční bude také aukce hraných dresů. Jednu část si budou moct vydražit fanoušci běžnou cestou prostřednictvím on-line aukce, druhá poté poputuje do speciální živé aukce, která proběhne ihned po pátečním utkání ve VIP prostorách O2 areny.

Na obou zápasech bude opět představena technika od hasičů, záchranářů, policistů, a především Armády ČR, které je tento ročník především věnován. Fanoušci se mohou v pátek těšit také na předzápasový ceremoniál.