logo

Co udělat pro větší osobní bezpečnost záchranářů u zásahu? Jednou z možností jsou přenosná světla Guardian Angel

ČR - 30.3.2023

Co udělat pro větší osobní bezpečnost záchranářů, hasičů či policistů u zásahu? Jednou z možností jsou přenosná světla Guardian Angel.

Osobní přenosná bezpečnostní svítidla Guardian Angel™ jsou navržena s hlavním přesvědčením, že technologie osobního osvětlení učiní svět bezpečnějším místem.

Naším posláním je a vždy bude zachraňovat životy vývojem nejpokročilejších, high-tech nositelných bezpečnostních svítidel na trhu. Naše zařízení jsou dostatečně odolná, aby ochránila životy bezpečnostních sborů a záchranářů v terénu, ale zároveň dostatečně praktická a všestranná na to, aby byla nezbytným nástrojem na jakémkoli staveništi nebo při dobrodružstvích v přírodě.

ELITE – základní popis:

Guardian Angel Elite Series™ byla navržena pro profesionály, kteří při práci potřebují viditelnost a všestrannost. Vyvinuté s nejnovější technologií LED, která umožňuje viditelnost všech našich osobních bezpečnostních zařízení GA Elite Series™ na vzdálenost až 8 km. Naše nejnovější zařízení Elite model 2022 obsahuje mnoho nových vylepšení na základě zpětné vazby od zákazníků

MICRO – základní popis:

Díky stejné technologii, které již důvěřují tisíce organizací, jsme vytvořili Guardian Angel Micro® pro ty, kteří chtějí menší a kompaktnější design. Poloviční velikost a hmotnost Elite™ a se stejnou funkčností, všestranností a odolností. Můžete se spolehnout na to, že GA Micro™ udělá váš svět o něco jasnějším a mnohem bezpečnějším.

Prezentaci svítidel pro složky IZS naleznete ZDE.

Videoprezentace viz Youtube:

A to hlavní závěrem: Distributorem svítidel Guardian Angel™ je v ČR firma 81 Mercantile s.r.o. Firmu můžete  kontaktovat po telefonu +420 773 993 323, případně mailem na info@81mercantile.cz

Na webu 81mercantile.com najdete veškeré potřebné informace o svítidlech GA včetně ceníku. V redakci jsme měli možnost vyzkoušet nejmenší variantu s USB nabíjením a v krátkosti lze jen konstatovat, že při připnutí na rameno nikterak nebrání pohybu, a ani jinak nepřekáží. Viditelnost osoby je při použití běžných reflexních prvků bez svítilny GA sic předpisově vyhovující, ale s použitím lampy GA se nepoměrně zvyšuje. Ostatně i bez reflexu jste se samotnou extra odolnou svítilnou na rameni viditelní více než dostatečně. Světlo GA ale není jen pro potřeby zvýšení vlastní bezpečnosti, můžete ho použít i jako běžnou svítilnu. Lze jen doporučit.

Katalog pro složky IZS ke stažení ZDE. Kompletní sortiment na tomto odkazu ve formátu PDF.